5 års gymnasium

BIOTEK er et sammenhængende femårigt uddannelsesforløb, som starter som en nyetableret 8. klasse på Ordrup Skole og fortsætter som en samlet klasse på Ordrup Gymnasium. Udover det særlige fokus på science får eleverne selvfølgelig også en almindelig afgangsprøve fra folkeskolen og en bred studentereksamen.

På Biotek kommer eleverne til at arbejde tæt sammen med andre science-interesserede elever, både i egen klasse og sammen med din venskabsklasse. BIOTEK-klassen på Ordrup Skole får nemlig en venskabsklasse på Ordrup Gymnasium, og sammen kommer eleverne til at deltage i en række sociale og faglige arrangementer. De mange sjove erfaringer er med til at øge den faglige motivation, og overgangen fra folkeskole til gymnasium vil opleves lettere.

På BIOTEK bliver eleverne undervist i de forskellige naturvidenskabelige fag på højeste niveau. Tempoet og niveauet i fagene bliver hele tiden tilpasset, så eleverne får de bedste forudsætninger for at klare sig godt - både i folkeskolen og i gymnasiet.

Læs om BIOTEK Shape Created with Sketch.
Fremtidens udskoling i Gentofte Kommune Shape Created with Sketch.
Ansøgningsskema Shape Created with Sketch.